WELCOME

welkom bij Vormisme het kunst & design gilde van Pieter Borst. Op deze site ziet u het werk van Pieter Borst, beeldend kunstenaar, illustrator en grafisch vormgever. Van autonome kunst (lowbrow, pop surrealisme) tot het ontwerpen van advertenties en alles wat daar tussen zit. Illustraties in verschillende stijlen voor boeken, artikelen, geboortekaartjes, t-shirts je kan het zo gek niet bedenken. Muren, laptops, koffers maar ook gewoon canvas moet aan de schilderdrift geloven. Foto’s bewerken of correcties uitvoeren het gebeurt met dezelfde precisie en vastberadenheid. Pieter Borst werkt voor particulieren (huistijlen, illustraties, kunst etc.) maar wordt ook regelmatig ingehuurd door reclame- en ontwerpbureaus (presentaties, advertenties, folders, billboards, huisstijlen, huisstijl handboeken, boeken etc.)

Op de hoogte blijven van expo’s of nieuw werk kan uiteraard op deze website.