WELKOM

DOWNLOAD HIER DE KUNST-KLEURPLATEN ALS PDF PieterBorstArt_kleurplaten:

PieterBorstArt_kleurplaat Goodzilla

PieterBorstArt_kleurplaten Joyrider#2

PieterBorstArt_kleurplaat Joyrider#1

Geef jezelf een Designer Cadeau!

Geef jezelf een designer cadeau!

skaletsite

Welkom bij Vormisme het design gilde van Pieter Borst. Op deze site ziet u het werk van Pieter Borst, grafisch vormgever, illustrator en beeldend kunstenaar (voor illustraties kunt u het best naar www.pieterborst.com gaan).

Van autonome kunst (lowbrow, pop surrealisme) tot het ontwerpen van advertenties en alles wat daar tussen zit. Illustraties in verschillende stijlen voor boeken, artikelen, geboortekaartjes, t-shirts je kan het zo gek niet bedenken. Muren, laptops, koffers maar ook gewoon canvas moet aan de schilderdrift geloven. Foto’s bewerken of correcties uitvoeren het gebeurt met dezelfde precisie en vastberadenheid.

Pieter Borst werkt voor particulieren (huistijlen, illustraties, kunst etc.) maar wordt ook regelmatig ingehuurd door reclame- en ontwerpbureaus voor presentaties, advertenties, folders, billboards, huisstijlen, huisstijl handboeken, boeken etc.